Баварски маси и пейки

Мебели Масив-masiv.bg произвеждаме баварски маси и пейки, столове и сепарета. Мебелите от масивна дървесина гарантират трайност и издръжливост във времето при обработка с подходящите лакове. Изделията се обработват с грундове и лакове на водна основа, които са екологично чисти и безвредни за здравето. Лаковото покритие притежава UV защита което прави мебелите подходящи за използване на открити пространства. Мебели "МАСИВ" изпълнява единични и серийни поръчки за корпоративни и индивидуални клиенти. Произвеждаме маси и пейки от масивна дървесина за клиента по негов или наш идеен проект. Работим по поръчка на клиента, предлагаме и вземане на размери, проектиране, лакиране, доставка и монтаж на поръчаните мебели.

Произвеждаме мебели в изключително актуалния и модерен винтидж интериор. Нашите винтидж мебели, отговарят напълно на изискванията на винтидж интериора-изглеждат състарени, но всъщност тава са вашите нови старинни мебели.

Мебели "МАСИВ", ще направим цялостно обзавеждане на заведения и градини, барове,  бирарии, механи, басейни, заведения за обществено хранене, според  вашите изисквания. Разполагаме с голямо разнообразие от модели на баварски дървени маси и пейки, столове и сепарета, но можем да изработим и вашият уникален модел.