маси и пейки модел "Зед"

Ние от МЕБЕЛИ”МАСИВ-MASIV.BG” влагаме висококачествените материали в производството на дървени маси и пейки за градината от Иглолистна дървесина/чам/: ела, смърч, бор, дугласка; и Широколистна дървесина: дъб, бук, липа, ясен, явор, орех, кестен.

Ние от МЕБЕЛИ”МАСИВ” влагаме висококачествените материали в производството на дървени маси и пейки за градината от Иглолистна дървесина/чам/: ела, смърч, бор, дугласка; и Широколистна дървесина: дъб, бук, липа, ясен, явор, орех, кестен. Градинските мебелите от масивно дърво гарантират трайност и издръжливост във времето при обработка с подходящите лакове. Изделията се обработват с грундове и лакове на водна основа, които са екологично чисти и безвредни за здравето. Лаковото покритие притежава UV защита което прави мебелите подходящи за използване на открити пространства. МЕБЕЛИ"МАСИВ-MASIV.BG’’ изпълнява единични и серийни поръчки за корпоративни и индивидуални клиенти. Произвеждаме  маси и пейки от масивна дървесина за клиента по негов или наш идеен проект. Работим  по поръчка на клиента, предлагаме и вземане на размери, проектиране, лакиране, доставка и монтаж на поръчаните мебели.
МЕБЕЛИ ''МАСИВ- MASIV.BG’', ще направим цялостно обзавеждане на заведения и градини, барове, кафенета, бирарии, басейни, заведения за обществено хранене, според  вашите изисквания. Разполагаме с голямо разнообразие от модели на дървени маси и пейки, столове и сепарета но можем да изработим и вашият уникален модел.