Пейки от масивна дървесина

Мебелна фабрика "МАСИВ" произвежда пейки от масивна дървесина за заведения, градини, басейни, беседки, барбекюта, механи и др.


Ние от Мебели "МАСИВ" влагаме висококачествените материали в производството на пейки - иглолистна дървесина /чам/: ела, смърч, бор, дугласка; и широколистна дървесина: дъб, бук, липа, ясен, явор, орех, кестен. Мебелите от масивна дървесина гарантират трайност и издръжливост във времето при обработка с подходящите лакове. Дървените пейки се обработват с грундове и лакове на водна основа, които са екологично чисти и безвредни за здравето. Лаковото покритие притежава UV защита което прави пейките от масивна дървесина подходящи за използване на открити пространства, градини, паркове, басейни, беседки и др. Мебели "МАСИВ" изпълнява единични и серийни поръчки за корпоративни и индивидуални клиенти. Произвеждаме пейки от масивна дървесина за клиента по негов или наш идеен проект. Работим  по поръчка на клиента, предлагаме и вземане на размери, проектиране, лакиране, доставка и монтаж на поръчаните мебели.

Произвеждаме мебели в изключително актуалния и модерен винтидж интериор. Нашите винтидж мебели, отговарят напълно на изискванията на винтидж интериора-изглеждат състарени, но всъщност тава са вашите нови старинни мебели.

Мебели ''МАСИВ", ще направим цялостно обзавеждане на заведения и градини, барове, кафенета, бирарии, механи, басейни, заведения за обществено хранене, според вашите изисквания. Разполагаме с голямо разнообразие от модели на дървени пейки, столове и маси, сепарета, но можем да изработим и вашият уникален модел.