Столове от масивна дървесина

Мебели Масив-masiv.bg  изработваме дървени столове, бар столове, кресла, табуретки, маси и пейки  по поръчка, за градини, механи, барбекюта, заведения.

Ние МЕБЕЛИ”МАСИВ” сме производител на дървени столове, бар столове, кресла, табуретки, маси и пейки от Иглолистна дървесина/чам/: ела, смърч, бор, дугласка; и Широколистна дървесина: дъб, бук, липа, ясен, явор, орех, кестен. Мебелите от масивна дървесина гарантират трайност и издръжливост във времето при обработка с подходящите лакове. Изделията се обработват с грундове и лакове на водна основа, които са екологично чисти и безвредни за здравето. Лаковото покритие притежава UV защита което прави мебелите подходящи за използване на открити пространства. МЕБЕЛИ "МАСИВ’’ изпълнява единични и серийни поръчки за корпоративни и индивидуални клиенти. Произвеждаме столове, бар столове, кресла, маси и пейки, за клиента по негов или наш идеен проект. Работим  по поръчка на клиента, предлагаме и вземане на размери, проектиране, лакиране, доставка и монтаж на поръчаните мебели.
МЕБЕЛИ ''МАСИВ’', ще направим цялостно обзавеждане на заведения и градини, барове, кафенета, бирарии, механи, басейни, заведения за обществено хранене, според  вашите изисквания. Разполагаме с голямо разнообразие от модели на дървени маси и пейки,  столове от масивна дървесина, бар столове, кресла и сепарета, но можем да изработим и вашият уникален модел.