Мебели от масивна дървесина

Мебелна фабрика "МАСИВ" основно произвежда мебели от масивна дървесина, дървени пейки и маси, столове и сепарета за заведения, градини, офиси и хотели, частни домове.

Мебелна фабрика "МАСИВ" основно произвежда мебели от масивна дървесина, дървени маси и пейки, столове и сепарета за заведения, градини, офиси и хотели. Мебелите на ''МАСИВ'' са изработени от висококачествени материали: иглолистна дървесина/чам/: ела, смърч, бор, дугласка; широколистна дървесина: дъб, бук, липа, ясен, явор,  орех, кестен. Мебелите от масив гарантират трайност и издръжливост във времето при обработка с подходящите лакове. Изделията се обработват с грундове и лакове на водна основа, които са екологично чисти и безвредни за здравето. Лаковото покритие притежава UV защита което прави мебелите с максимална издръжливост на всички сезони на годината на открито и закрито. Конструктивните решения допринасят за високото качество на изпълнението на нашите продукти.

Можем да изработим всичко от дърво за вашия дом, кухни, спални, гардероби, шкафове, детско обзавеждане, маси и пейки, столове и сепарета, навеси и беседки, градинско обзавеждане, обшивки, шкафове, преградни решетки, кашпи /саксии/ и декорации и др. Произвеждаме мебели в изключително актуалния и модерен винтидж интериор. Нашите винтидж мебели, отговарят напълно на изискванията на винтидж интериора-изглеждат състарени, но всъщност тава са вашите нови старинни мебели.

Мебели "МАСИВ" изпълнява единични и серийни поръчки за корпоративни и индивидуални клиенти. Произвеждаме мебели за клиента по негов или наш идеен проект. Работим по поръчка на клиента, предлагаме и вземане на размери, проектиране, грундиране, лакиране, боядисване, доставка и монтаж на поръчаните мебели.