Обзавеждане

Мебели "МАСИВ" произвежда и монтира спално обзавеждане. Предлагаме разнообразие от модели и размери на спални в допълнение към тях нестандартни гардероби, гардероби вградени в ниши, гардероби с плъзгащи врати, ъглови гардероби, гардероби с огледала, гардероби, шкафове и етажерки за скосени пространства, шкафове за обувки, библиотеки, комоди, секции, ТВ шкафове, бюра и други. Практични и функционални предложения за спални и гардероби чрез използване на различни видове механизми и аксесоари гарантиращи оптималното използване на пространството. Механизмите с които може да се оптимизира цялото пространство са: плъзгащи врати, вградени дъски за гладене, комбинирани закачалки за панталони и вратовръзки, телескопична поставка, лифт за дрехи, закачалки за бижута, изтеглящи поставки за обувки и много други. За успешното им реализиране, се грижи екип от отговорни специалисти, ангажиран с всички етапи от снемането на размери до доставката и монтажа.

ПДЧ (Melamine Faced Chipboard) - плоскостите от дървесни частици са 3-слойни, като външните слоеве са изградени от фина дървесина. Покритието може да бъде няколко вида: ламинирано и с естествен фурнир. Ламинираните и фурнированите ПДЧ най-често се употребяват в мебелната промишленост. Предимства на материала са ниската цени и богатото разнообразие от цветове и фурнири.

MDF (Medium Denisty Fibreboard)  - дървесно влакнести плоскости със средна плътност. Ламиниран MDF представлява импрегниран материал напоен със меламинова смола залепен върху MDF плоскости т.е. ламината е изкуствено покритие имитиращо дървесни десени. Характеризира се с висока износоустойчивост на покритието.
  • Фурнирован MDF - MDF плоскост покрита с фурнир (естествен лист от определена дървесина) и после лакирана. Изглежда като дърво и е много ефектно решение което придава уют и топлина на помещението.
  • Лакиран MDF - Мебелите от лакиран MDF са тези които изглеждат като гланцирани и са по-скъп вариант като материал заради специалните лакове, които се използват. Те запечатват MDF и така покритието добива по-висока влагоустойчивост, но трябва да се внимава да не се удари силно или да не се почиства с груби абразиви.