Обзавеждане за кухня

Произвеждаме мебели за кухня по поръчка на клиента от различни материали. За гарантиране качество и надеждност на нашата продукция, разчитаме на водещи фирми за обков и консумативи. В настоящия момент компанията ни произвежда кухненско обзавеждане, горни, долни, колонни и ъглови шкафове с термоустойчиви плотове. Практични и функционални предложения за кухненско обзавеждане чрез използване на различни видове механизми и аксесоари. За успешното им реализиране, се грижи екип от отговорни специалисти, ангажиран с всички етапи от снемането на размери до доставката и монтажа.

В производството на кухненското обзавеждане от масивна дървесина МЕБЕЛИ "МАСИВ" влагаме висококачествените материали като :
  • Иглолистна дървесина/чам/: ела, смърч, бор, дугласка;
  • Широколистна дървесина: дъб, бук, липа, ясен, явор, орех, кестен;
Мебелите от масив гарантират трайност и издръжливост във времето при обработка с подходящите лакове. Изделията се обработват с грундове и лакове на водна основа, които са екологично чисти и безвредни за здравето. Лаковото покритие притежава UV защита което прави мебелите подходящи за използване на открити пространства.
  • MDF ( Medium Denisty Fibreboard) - Дървесно Влакнести Плоскости със средна плътност. Ламиниран MDF представлява импрегниран материал напоен със меламинова смола залепен върху MDF плоскости т.е. ламината е изкуствено покритие имитиращо дървесни десени. Характеризира се с висока износоустойчивост на покритието.
  • Фурнирован MDF - MDF плоскост покрита с фурнир (естествен лист от определена дървесина) и после лакирана. Изглежда като дърво и е много ефектно решение което придава уют и топлина на помещението.
  • Лакиран MDF - Мебелите от  лакиран MDF са тези които изглеждат като гланцирани и са по скъп вариант като материал заради специалните лакове които се използват. Те запечатват MDF- и така покритието добива по-висока влагоустойчивост но трябва да се внимава да не се удари силно или да не се почиства с груби абразиви.
  • ПДЧ (Melamine Faced Chipboard) - Плоскостите от дървесни частици са 3-слойни, като външните слоеве са изградени от фина дървесина. Покритието може да бъде няколко вида: ламинирано, с естествен фурнир. Ламинираните и фурнированите ПДЧ най-често се употребяват в мебелната промишленост. Предимства на материала са ниската цени и богатото разнообразие от цветове и фурнири.