Обзавеждане за заведения и търговски обекти

Мебелна фабрика "МАСИВ" основно произвежда дървени маси и пейки, столове и сепарета за заведения, градини, офиси и хотели. Можем да изработим и всичко друго необходимо за вашето заведение, независимо дали е кафе, бирария, пицария, хотел, сладкарница или пиано бар. Предлагаме барове /барплотове/, обшивки, шкафове, преградни решетки, кашпи /саксии/, декорации и др.

Мебелна фабрика "МАСИВ" основно произвежда дървени маси и пейки, столове и сепарета за заведения, градини, офиси и хотели. Масите и пейките на ''МАСИВ'' са изработени от висококачествени материали: иглолистна дървесина /чам/: ела, смърч, бор, дугласка; широколистна дървесина: дъб, бук, липа, ясен, явор, орех, кестен. Мебелите от масив гарантират трайност и издръжливост във времето при обработка с подходящите лакове. Изделията се обработват с грундове и лакове на водна основа, които са екологично чисти и безвредни за здравето. Лаковото покритие притежава UV защита което прави мебелите с максимална издръжливост на всички сезони на годината на открито и закрито. Конструктивните решения допринасят за високото качество на изпълнението на нашите продукти.

Можем да изработим и всичко друго необходимо за вашето заведение, независимо дали е кафе, бирария, пицария, хотел, сладкарница или пиано бар. Предлагаме барове /барплотове/, обшивки, шкафове, преградни решетки, кашпи /саксии/ и декорации и др. Произвеждаме мебели в изключително актуалния и модерен винтидж интериор. Нашите винтидж мебели, отговарят напълно на изискванията на винтидж интериора-изглеждат състарени, но всъщност тава са вашите нови старинни мебели.

Мебели "МАСИВ" изпълнява единични и серийни поръчки за корпоративни и индивидуални клиенти. Произвеждаме мебели за клиента по негов или наш идеен проект. Работим по поръчка на клиента, предлагаме и вземане на размери, проектиране, грундиране, лакиране, боядисване, доставка и монтаж на поръчаните мебели.