Масивни таблени врати

Масивните таблени врати се изработват изцяло от дървесина. Предлагаме голямо разнообразие от модели, като можем да проектираме и изработим врата по идея на клиента.

Масивните таблени врати се изработват изцяло от дървесина. Висококачествените материали които влагаме в производството са: иглолистна дървесина /чам/: ела, смърч, бор, дугласка; широколистна дървесина: дъб, бук, липа, ясен, явор, орех, кестен. Вратите от масив гарантират трайност и издръжливост във времето при обработка с подходящите лакове. Обработката на вратите от масивна дървесина включва байц с избор на цвят, грундове и лакове на водна основа, които са екологично чисти и безвредни за здравето. Положеното покритие също така може да бъде масло или вакса. Предлагаме голямо разнообразие от модели, като можем да проектираме и изработим врата по идея на клиента.

Конструкцията на таблените врати от масив, представлява външна рамка съчетана с различни по размер и форма табли, разположени напречно или надлъжно в рамката. Успешно се съчетават с различни по форма и шарки стъкла, така се придава индивидуалност на вратите и цялата обстановка на помещението. Вратите могат да бъдат фалцови или безфалцови, да се изработят с каси или на щок размера на касата може да варира според зида и интериора на помещението и изискванията на клиента.

Вратите от масивна дървесина се обработват с импрегнант, след което се покриват с лак в цвят избран от клиента. Вижте предлаганите цветове.

Мебели "МАСИВ" произвежда таблени врати по поръчка на клиента, предлагаме вземане на размери, изработка, транспорт и монтаж.