МДФ врати


В зависимост от вида на MDF покритието вратите могат да бъдат няколко вида като основно конструкцията на всички е от рамка и пълнеж от масивна дървесина /чам/:
  • MDF (Medium Denisty Fibreboard) - дървесно влакнести плоскости със средна плътност. Ламиниран MDF представлява импрегниран материал напоен със меламинова смола залепен върху MDF плоскости т.е. ламината е изкуствено покритие имитиращо дървесни десени - орех, череша, дъб ,избелен дъб, зебрано, венге и др. Характеризира се с висока износоустойчивост на покритието, поддържа се лесно и се наранява трудно.
  • Фурнирован MDF - MDF плоскост покрита с фурнир (естествен лист от определана дървесина) - череша, бук, дъб, орех, ясен, махагон и после лакирана. Изглежда като дърво и е много ефектно решение което придава уют и топлина на помещението. Фурнированите врати се изработват от естествен и технически фурнир с богата гама от цветове и дървесни декори.
  •  MDF боя - покритието може да бъде боядисано в избраният от клиента цвят.
При вратите от MDF е възможен вариант и за поставяне на стъкло с разнообразни форми и шарки. Предлагаме голямо разнообразие от модели, като можем да проектираме и изработим врата по идея на клиента.
 

Можем да Ви предложим още масивни таблени врати, врати ковани от дъски, МДФ вратишпервани врати, фазерни врати, масивни портални врати, входни врати, гаражни врати, интериорни врати, дограма от масивна дървесина, врати от масив.